Gravearbejde og støbning af fundamenter

​Hos NÆSSETS TØMRER & SNEDKERENTREPRISE ApS laver vi gravearbejde, støber fundamenter og river ned. Vi har to minigravere, som vi benytter til gravearbejde i forbindelse med støbning af fundamenter. Vi river også bygninger ned og efterlader området pænt.

Fundamenter støbes i forbindelse med gravearbejde

Vi er et erfarent tømrer- og snedkerfirma, som bygger huse og varetager entrepriser, men vi udfører selv gravearbejde og støbning af fundamenter. Vi river også gamle bygninger ned. Det kan for eksempel ske i forbindelse med nybyggeri af huse eller forskellige former for tilbygninger.

Vi har stor ekspertise med nybyggeri og tilbyggeri i entrepriser, hvor vi opfører hele huse eller tilbygninger. Men vi kan også blot varetage gravearbejdet og støbearbejdet, ligesom vi kan varetage nedrivningen, selvom I selv vil stå for byggeriet.

Vi har en stor faglig stolthed, og derfor sikrer vi altid de bedste løsninger ved gravearbejde og støbning af fundamenter samt ved andre former for byggearbejde, renovering og lignende. Vi har i det hele taget stort fokus på god service og høj kvalitet.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

Vi giver gerne råd og vejledning i forbindelse med dit byggeprojekt, og vi kommer også gerne ud på en uforpligtende besigtigelse. Derpå kan vi drøfte jeres ønsker og behov, før vi laver et tilbud på for eksempel gravearbejde og støbning af fundamenter

Du kan skrive til os på e-mail hh-toemrer@hh-toemrer.dk, eller du kan ringe til telefon 

22 17 37 17 for at høre nærmere eller aftale et møde.​

Indhent tilbud

Send os en forespørgsel omkring dit projekt.

Vi tager kontakt hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

NÆSSETS TØMRER & SNEDKERENTREPRISE ApS

CVR: 41819979

​Korshagevej 2

4581 Rørvig

telefon-ikon- white  22 17 37 17  |  20 37 27 34

mail-ikon-white SEND MAIL

BRUG FOR ET TILBUD NU? BLIV RINGET OP​

Indtast dit navn og nummer så ringer vi dig op.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt