Nybyg, ombyg og tilbyg for private og erhverv

Hos NÆSSETS TØMRER & SNEDKERENTREPRISE ApS tilbyder vi alt inden for nybyg, tilbyg og ombyg for private og erhverv. Det kan være alt fra udvidelser af ejendomme, til byggeri af mindre udhuse, og garager samt nybyg af villaer og andre huse. Vi kan hjælpe med alt fra tegning til den samlede entreprise.

Alt inden for nybyg lige fra en carport til en villa

Vi er et traditionelt tømrer- og snedkerfirma, som også udfører grave- og støbearbejde samt hele entrepriser med nybyg og tilbyg, hvor vi inddrager andre fagentrepriser såsom elektrikere, murere og VVS-installatører med videre.

Vi bygger især huse og tilbygninger af træ. Det kan være villaer og sommerhuse, men det kan også være et anneks, en udestue eller et udhus. Det kan med andre ord være alle former for nybyg af stort og småt.​

Tømrermester er uddannet byggetekniker, og det er en blanding af arkitekt og byggeinstruktør. Dermed kan vi være med hele vejen fra ide og tegning til byggeri, og det afsluttende finish. Vi kommer gerne med ideer, og vi finder nemt den bedste løsning for kunderne.

Kontakt os gerne for at få et tilbud på byggeri

Du er velkommen til at tage os med på råd fra starten, og vi kommer gerne ud til en drøftelse. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på nybyg eller tilbud.

Du kan ringe på telefon 22 17 37 17 for at høre nærmere, eller du kan skrive til e-mail hh-toemrer@hh-toemrer.dk.

​​

Indhent tilbud

Send os en forespørgsel omkring dit projekt.

Vi tager kontakt hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

NÆSSETS TØMRER & SNEDKERENTREPRISE ApS

CVR: 41819979

​Korshagevej 2

4581 Rørvig

telefon-ikon- white  22 17 37 17  |  20 37 27 34

mail-ikon-white SEND MAIL

BRUG FOR ET TILBUD NU? BLIV RINGET OP​

Indtast dit navn og nummer så ringer vi dig op.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt