Tagopgaver såsom nyt tag eller tagrenovering

Hos NÆSSETS TØMRER & SNEDKERENTREPRISE ApS har vi stor ekspertise mellem alle typer af tagopgaver. Det kan være alt fra et helt nyt tag til en mindre tagrenovering, samt alle andre former for tagopgaver. Vi laver selv taget, og vi benytter især tagpap og tagsten, men også andre materialer.

Rejsning på taget, udskiftning eller andre tagopgaver

Vi har stor erfaring med tømrer- og snedkerarbejde, og vi laver alt fra tagkonstruktion til tagbelægning samt isolering og efterisolering og andre tagopgaver. Vi kan også lave rejsning på et fladt tag, ligesom vi kan lave en tagetage om til beboelse eller blot til opbevaringsrum.

Det er især populært at få rejsning på huse mere flade tage eller lav rejsning, ligesom der også er mange, som ønsker tagpappet udskiftet med tagsten. Det kan kræve en forstærkning af tagkonstruktionen, især hvis er er tale om et parcelhus fra 70'erne.​

Vi laver også gerne tageftersyn og løbende vedligeholdelse samt småreparationer og mindre tagopgaver. Det kan endvidere være tilsyn i forbindelse med køb af nyt hus. Desuden efterisolerer vi huse, hvor taget er i god stand, men hvor isoleringen ikke er tidssvarende eller ligefrem er ødelagt.

Kontakt os for at få et tilbud på tagarbejde

Du er meget velkommen til at få råd og vejledning, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse. Derpå kan vi lave et uforpligtende tilbud på en eller flere tagopgaver.

Du kan ringe på telefon 22 17 37 17 for at aftale et møde, eller du kan sende en e-mail hh-toemrer@hh-toemrer.dk.​

Indhent tilbud

Send os en forespørgsel omkring dit projekt.

Vi tager kontakt hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

NÆSSETS TØMRER & SNEDKERENTREPRISE ApS

CVR: 41819979

​Korshagevej 2

4581 Rørvig

telefon-ikon- white  22 17 37 17  |  20 37 27 34

mail-ikon-white SEND MAIL

BRUG FOR ET TILBUD NU? BLIV RINGET OP​

Indtast dit navn og nummer så ringer vi dig op.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt