Om NÆSSETS TØMRER & SNEDKERENTREPRISE ApS

​Hos NÆSSETS TØMRER & SNEDKERENTREPRISE ApS går vi op i detaljerne, når vi laver tømrer- og snedkerarbejde samt andre arbejdsopgaver for vores kunder. Tingene skal se snorlige ud, før vi er tilfredse, og kunden skal også være tilfreds.

Alt fra traditionelt tømrerarbejde til entrepriser

Vi kan løse en lang række forskellige opgaver lige fra traditionelt tømrer- og snedkerarbejde til hele totalentrepriser. Det kan for eksempel være nybygninger, tilbygninger, tage samt døre og vinduer. Vi laver også grave- og støbearbejde.

Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov. God service og høj kvalitet er altid i fokus, og vi sætter i det hele taget en stor ære i, at arbejdet afleveres til rette tid, til aftalte pris og i ønskede kvalitet.

Tømrermester er uddannet byggetekniker. Det er en blanding af arkitekt og byggeinstruktør. Samtidig er han yderst iderig, og derfor finder han nemt den bedste løsning for kunderne. Han saver selv fodlister i smig, så de passer præcist, og han starter forfra, hvis noget er skævt.

Tag os med på råd fra starten og kontakt os i dag

Du kan finde inspiration her på siden, men tag os gerne med på råd fra starten. Vi kommer gerne ud for at drøfte ønsker og behov, før vi laver et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 22 17 37 17 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail hh-toemrer@hh-toemrer.dk.​

Indhent tilbud

Send os en forespørgsel omkring dit projekt.

Vi tager kontakt hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

NÆSSETS TØMRER & SNEDKERENTREPRISE ApS

CVR: 41819979

​Korshagevej 2

4581 Rørvig

telefon-ikon- white  22 17 37 17  |  20 37 27 34

mail-ikon-white SEND MAIL

BRUG FOR ET TILBUD NU? BLIV RINGET OP​

Indtast dit navn og nummer så ringer vi dig op.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt